EXPOSITORS, què us oferim?

▶ reserveu un estand per a l’Univers Jove 2020 aquí

L’Univers Jove és una de les fires d’ensenyament més importants de Catalunya i la de referència del territori comprès entre l’est de les comarques gironines i les comarques centrals. La darrera edició va rebre aproximadament 1.000 visitants en les sis hores de durada.  El públic potencial concentra, sobretot, alumnes de  4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius del Ripollès, Osona, la Garrotxa i la Cerdanya. Pel que fa a expositors, el darrer Univers Jove en va congregar més de 60, incloent-hi les grans universitats de Catalunya i Andorra i oferta de formació professional de 9 comarques: el Ripollès, la Cerdanya, la Garrotxa, Osona, el Vallès Oriental, el Gironès, el Bages, el Pla de l’Estany i el Rosselló. Les visites dels estudiants que vénen amb el seu centre d’ensenyament estan programades de forma esglaonada per facilitar la qualitat de l’atenció. De fet, un dels trets diferencials de l’Univers Jove és que disposem d’un servei d’orientació per aquells estudiants que no tenen decidit l’itinerari formatiu o que desconeixen a quins centres poden informar-se sobre les seves inquietuds.

Si us inscriviu com a estand a l’Univers Jove 2020 us oferim gratuïtament l’espai que necessiteu per exposar tota la informació del vostre centre i esmorzar gratuït per a la persona o persones que seran a l’estand. També us oferim la possibilitat que ens faciliteu material promocional vostre per poder-lo lliurar a posteriori a persones que s’hi interessin i no hagin pogut venir a l’Univers Jove.

Tan sols us demanem que:

· Ompliu el formulari d’inscripció a l’Univers Jove el més aviat possible
· Porteu el material necessari per ornamentar l’estand i, si ho voleu, els estris necessaris per fer demostracions en directe o accions atractives per als visitants.
· Compliu els horaris establerts (els estands han d’estar llestos a les 9 h)
· Respecteu les indicacions de l’organització. Entre altres, pel que fa a sorolls que es poden emetre des de l’estand.
· Ens faciliteu material  promocional per poder-lo lliurar a posteriori a persones que s’hi interessin i no hagin pogut venir a l’Univers Jove.
· Que ens ajudeu a fer més gran l’Univers Jove fent difusió de la vostra presència.
· Que tragueu el màxim de profit de la nostra fira!

reserveu un estand per a l’Univers Jove 2020 aquí

↩ torneu a l’inici